Meny Se kart
Vaaghals kokker

Vaaghals serverer skrei fra hode til hale

Vaaghals hyller havets casanova, skreien. I mer enn 1000 år har Norge eksportert dette unike produktet til glede for gastronomer over hele verden. Torsdag 23.mars har du muligheten til å oppleve en helaften med delikatessen i sentrum.

Kjøkkensjef Christer Rødseth er også kaptein på Det Norske Kokkelandslaget. Han har i samarbeid med sitt team og restaurantsjef Jacopo Righetti komponert en meny bestående av skrei fra hode til hale, med tilhørende drikke.

Menyen består av:

Fritert skinn med estragondipp
- Fritert brandad

Stekt torsketunge
- Blåskjell, eple og selleri

Confitert kjake og rogn
- Sprø jordskokk, ertepure og smørsaus med løyrom

Bakt loin
- Bakt torskeloin, purkefett, gressløkemulsjon og byggotto med røkt skreihale

Sjokolade, havtorn og karamell

Noko attåt

Pris

Menyen kommer på kr 1290,- inkludert passende drikke.

Hjertelig velkommen til en hyggelig hyllest av vår nasjonalskatt, skreien!


Hvor: Vaaghals
Tid: 18:30-23:30
Kontakt

Bestill bord her, eller send mail til post@vaaghals.com.

Legg til i kalender
Andre eventer i Barcode: