Vaaghals smalt

Christmas party in Barcode

Book årets julebord i Barcode - sentralt beliggende rett ved Oslo S. Finn din favoritt blant unike restauranter som byr på smaker fra hele verden i fantastiske lokaler.

I Barcode finner du og ditt selskap innbydende og moderne lokaler, et stort utvalg fristende retter og god atmosfære for ditt julebord.

Vaaghals har fokus på nordiske råvarer og delingskonsept, Nodee serverer asiatiske fristelser i stilfulle lokaler, mens Vesper byr på tradisjonsrik julemat som pinnekjøtt og juletallerken.

Velkommen til årets julebordsesong i Barcode!

Velkommen til årets julebordsesong i Barcode!
Nodee Barcode 4
Nodee (5)
Nodee (7)
Chambre sky
Nodee Barcode and Nodee Sky

Nodee byr på asiatiske fristelser, som en deilig avveksling til annen, tradisjonell julemat. 

På Nodee Sky i 14ende etasje, kan du blant annet booke et nydelig chambre med plass til 13 personer, med utsikt over Oslo, som en perfekt ramme for et mindre julebord.

På Nodee Barcode i 1. etasje finner du en mezzanin med plass til 18 personer. Dette er perfekt om man ønsker litt av stemningen fra restauranten, men samtidig å sitte privat.

Det er også mulig å leie hele restauranten på både Sky og Barcode, og skreddersy en perfekt kveld for din gruppe. Da kan en av våre kunde og eventansvarlige hjelpe til: kontakt sean@nodee.no eller nico@nodee.no.

www.nodee.no

Vaaghals (7)
Vaaghals (9)
Vaaghals (4)
vaaghals 1
Aktører (2)
Vaaghals

Hos restaurant Vaaghals skal det deles, nytes, snakkes og drikkes. Unike norske råvarer danner basen for gode norske og internasjonale retter. 

Menyen speiler vintersesongen, med røtter i tradisjoner, men også gjennom nyskaping og kreativitet.

Skal du booke julebord til flere enn 8 personer, sender du mail til post@vaaghals.no, da restauranten ønsker en forhåndsbestilt meny for større selskap.

www.vaaghals.com  

chambreseparee
Stock Food (2)
Stock Åpning oktober 2015 (2)
Stock restaurant

På Stock får du real kvalitetsmat, i omgivelser det er godt å være i. Skreddersy ditt selskap og book deres Chambre séparée, eller få hjelp til andre løsninger av restaurantsjefen. Bestill hos stock@stockoslo, for en ekstra fin opplevelse.

www.stockoslo.no 

Vesper gastrobar
Vesper gastrobar

Hos Vesper får du i år en klassisk julemeny fra 1. november. Restauranten tilbyr også en egen Go Gastro meny for større selskaper. 

Tradisjonell Juletallerken: Serveres med ribbe, medisterkaker, rødkål, rosenkål, poteter og tyttebær, med risgrøt med rød saus til dessert.

Pinnekjøtt: Serveres med poteter, kålrabistappe og sjysaus, med karamellpudding med karamellsaus til dessert. 

Julebord bookes via mail: post@vesperbar.no, eller telefon: 464 43 043. 

www.vesperbar.no 

Bambus
Bambus Sushi

Bambus Sushi i Barcode har en variert meny med sushi og førsteklasses mat fra hele Asia.

Skal du arrangere selskap kan restauranten tilby en skreddersydd meny. Ta kontakt på telefon 909 90 888.