419AA8A1-06C5-434E-AA34-F43CAEEC8B43

Familie og forretningspartnere

Tine og Nikolai er mor og sønn. Sammen eier driver de restauranten Tacopop.

Ved enden av Akrobaten bro, i bygget DEG 14, ligger den meksikanske restauranten Tacopop. Her er konseptet "fresh food fast". 

Tacopop er en familiebedrift. Mor og sønn, Tine Bach og Nikolai Bach Goldin, eier og driver restauranten. 

-Vi har alltid vært tett sammensveiset, og gått gjennom mye sammen. Vi hadde lyst til å bygge noe fra grunnen av, noe vi kan være stolte av, forteller Nikolai.

De åpnet dørene for litt over ett år siden.Ideen er å lage god mat kjapt, men det er ikke snakk om å la kvaliteten skorte til tross for rask tilberedningstid.

-Her er alle råvarer ferske, guacamolen moses på stedet og kjøtt langtidsmarineres. Tacopop er luksus-fast-food.

Nikolai begynte å jobbe med Tacopop da han fullførte videregående. Sammen undersøkte mor og sønn matmarkedet både lokalt og internasjonalt, før de landet på mexikansk mat. 

-Jeg har alltid vært litt kremmer av meg. Da iPhone kom, kjøpte jeg syv stykker i utlandet for alle sparepengene mine, lastet ned norsk og solgte de videre, sier han og ler. 

Tine har tidligere jobbet i Reitan-gruppen, og har god erfaring med blant anne kjededrift. Det er både målet og drømmen at Tacopop skal poppe opp andre steder også. 

-Vi ønsker at konseptet skal spre seg videre og bli en vellykket kjede.Vi jobber ut i fra gode og enkle verdier. Her får du god og sunn mat du kan spise hver dag.

Bilde under: en av Tacopops blide ansatte med burrito og ferskpresset appelsinjuice.

_DSC0680
Ønsker du å gi taco-middagen det lille ekstra? Her er de beste tipsene fra restauranten TACOPOP for den beste fredags-tacoen: lag ditt eget krydder bestående av oregano, spisskummen, fersk koriander, salt, pepper, ferskpresset lime og litt honning for sødme. Prøv ut frukter som mango og ananas, og velg for eksempel cheddar som ost. Nyt maten, og god fredag!