Lean frisør
Lean studio tilbyr flere behandlinger for klipp og trim av skjegg.

-Å klippe skjegg er en tillitserklæring

Det blir mer og mer populært å klippe skjegget hos frisør.

-Her har vi en genuin interesse for skjegg, og lang erfaring. I salongen blir jeg faktisk kalt skjeggnerd, forteller frisør Maylen Halvorsen og ler. 
Hun har vært frisør i nærmere nitten år, de siste årene hos Lean studio i Barcode. Hun trives ypperlig i frisørsalongen i Barcode, lokalisert på bakkeplan i Dronning Eufemias gate 10 (KLP-bygget).
-Skjegget er den eneste klippen som kunden faktisk også må gjøre hjemme. De ønsker tips og råd. Det er bare skjegget du kan klippe så lite, men likevel se så stor forskjell. Du kan totalt endre ansiktsform.
Hun legger til.
-Menn lar ikke hvem som helst fikse skjegget, akkurat som vi kvinner ikke lar hvem som helst klippe og farge håret vårt. Det er en tillitserklæring.

Skjermbilde 2019-02-20 kl. 12.11.59
Skjermbilde 2019-02-20 kl. 12.11.26
Skjermbilde 2019-02-20 kl. 12.15.03

Avslappende tid

Salongen tilbyr en rekke behandlinger for kvinner og menn, og er spesialiserte innen skjegg og barbering. Her får du alt fra en kjapp justering av barten, fargeskyll av grått hår, formtrimming av lengre skjegg til en helhetlig behandling med trim, form og fuktighetspleie for huden.
- Vårt konsept er at kundene kun skal betale for det de ønsker å få gjort. Det er flere elementer som kan forlenge et frisørbesøk – hårvask på rent hår, lang virketid på farge eller få valgmuligheter slik at du betaler for en behandling som tar lengre tid enn det som er nødvendig.
Hos Lean kan du velge bort de elementene ved et frisørbesøk som du ikke ønsker. På denne måten kan frisørene hos Lean jobbe mer effektivt samtidig som kundene får en bra pris.
- Det er viktig å påpeke at tiden kunden sitter i stolen skal være behagelig, trygg og hyggelig. Å trimme skjegget eller klippe seg hos oss er en god opplevelse, der man lener seg tilbake og slapper av, sier Maylen.

Får folk i snakk
En proff barbering gjør huden mindre irritert, og barberingen blir tettere og mer nøyaktig med en et-blads-kniv som Maylen bruker, sammenlignet med barberhøvler med flere barberblad.
- Du unngår også inngrodde hår og rødflammet og irritert hud.
Hun opplever at det er økt etterspørsel etter profesjonell barbering og klipp av skjegg.
-Mange kunder ønsker å gå til en ekspert på skjegg, og leter gjerne på nett. Jeg hadde en kunde fra Nord-Norge, han var på besøk og kom innom for å farge skjegget. Vi var de eneste han hadde funnet som gjorde det.
Naturlig nok er den høyeste andelen kunder menneskene som bor eller jobber i Barcode.
-Hva er det beste med å jobbe som frisør?
-Frisør er en av få yrker der vi tar på folk og har tid til å prate, uten at det er en pasientsituasjon. Det er virkelig givende med yrket vårt, vi møter mange forskjellige mennesker, og de ser oss, akkurat som vi ser dem. Det er flott å få folk til å prate og slappe av mens de sitter i stolen.

Book time hos Lean Studio her.