pokalen barcode

Velkommen til en jovial sportspub og møtested for sportsentusiaster og ølhunder!

Andre helgen i august 2019 åpnet endelig dørene til Pokalen Barcode

Etter en sommer med bygging, planlegging og spente nerver, var det på plass å innvie stedet med brask og bram. Det ble en åpningshelg som stod til forventningene med mange besøkende innom. Det hele startet på Vulkan for flere år siden hvor Pokalen Vulkan ble åpnet. De siste årene har sportsbaren blitt et fast sted for sportsentusiaster, et sted du kan komme å være helt deg selv, uansett hvilket lag du heier på. Dette er også målet i Barcode. 
 
Pokalen Barcode er din nye sportsoase! De sender det aller meste av fotball og viser godbiter fra andre sporter. I tillegg til å sende sport, arrangerer de quiz hver mandag og afterwork med guilty pleasures hver fredag. Resten av uken kan du komme innom for å se fotball, drikke et stort utvalg deilig øl og hygge deg. Plutselig dukker det også opp andre events som stand up, valgvake m.m.
 
I tillegg til å kose deg i et hyggelig lokale med et stort utvalg av drikke kan du også leie Pokalen – til bursdag, middag og fest. Kanskje firmaet trenger litt ekstra plass til eventer, kick-off, større møter eller workshops? Pokalen Barcode er også perfekt for dette. 
 
Hit skal du kunne komme med kolleger etter jobb, ta med en date for en runde shuffleboard eller to, ta med vennegjengen på quiz og afterwork. Vi ønsker alle velkommen og gleder oss til å se deg!

_1350842
_1350779
_1350829
_1350759
_1350812