stock-restaurant-speilegg-p%C3%A5-talerken-toast-frokost-solskinn

Stock restaurant serverer mat med signatur

Navnet Stock spiller på kraft, siden en skikkelig kraft er utgangspunktet for ekte mat laget fra bunnen av.

Verden har lenge sett mot Skandinavia i beundring for vår nordiske matkultur - lokale, sesongbaserte råvarer servert i sin mest naturlige form. Samtidig er det nordiske kjøkken kjent for mer enn bare maten. Her er også lokalet, prosessen, konseptet og atmosfæren en viktig del av totalopplevelsen.

Med et stort, åpent og lyst lokale, fiskebeinsgulv, detaljrike designmøbler, eget bryggeri, gulv-til-tak-vinduer, og en meny som følger sesongene, kan man på mange måter si at Stock har funnet sin nordiske identitet. Likevel forteller kjøkkensjef Stian Gregersen at de ikke anser seg selv som et typisk nordisk kjøkken.

– Vi lager retter basert på ferske og lokale råvarer, så godt det går. Jeg vil si at fokuset vårt ligger på skikkelig matlaging, på en litt mer moderne måte. Men det er klart alt har en nordisk vri over seg.

Kjøkkenet serverer sesongens råvarer, som vinterens skrei eller vårens første makrell. Totalopplevelsen? Hos Stock handler det om god smak og gode opplevelser, servert med signatur.