barcode

Velkommen til oss

Oslos nye skyline byr på mer enn kun spektakulær arkitektur. Barcode er arbeidsplass for 10.000 mennesker, 400 boliger, 1 barnehage og over 30 restauranter, butikker og kulturtilbud på gateplan. Barcode er mye for mange.

En spennende destinasjon 

I Barcode finner du varierte og unike opplevelsestilbud, som restauranter og gallerier i verdensklasse, skreddersømtjenester, matbutikk, blomsterhandel, frisør og mye mer. Menneskene som jobber på gateplan har alle forskjellig ekspertise, men deler likevel et felles mål: å gjøre ditt besøk minnerikt!

Har du ikke rukket å oppdage oss enda, ønsker vi deg hjertelig velkommen. Hilsen #peopleofBarcode

Nye smaker

Hos de ti varierte restaurantene og spisestedene i Barcode er menyene fulle av spennende smaker fra hele verden. Du kan oppleve eventkvelder som hyller utvalgte råvarer, som skrei eller smalahove hos Vaaghals. Er du glad i østers, finner du det på barmenyen hos Stock, og om du er i et musikalsk humør, arrangerer Il Vero intime konserter som perfekt tilbehør til maten. Her kan du arrangere sommerfest, julebord og afterwork, konkurrere om heder og ære i mandagsquizen hos Vesper gastrobar, eller spise middag før et besøk i operaen. Hos Nodee Sky bar finner du Oslos mest spektakulære takterrasse med utsikt over hele fjorden, og dette er bare en av flere solrike uteserveringer. 

Uansett hva du har lyst på, har Barcode et spisested for deg. Book bord

kunstkveld-i-barcode-1

Nye kunstinntrykk

Søker du nye kunstopplevelser, har du kommet rett sted. Tre anerkjente gallerier holder til i Barcode: Kunsthall Oslo, Shoot Gallery og Munchmuseet i beveglse som kurateres av Kunsthall Oslo. Snart flytter også Torpedo kunstbokhandler inn. Aktørene skifter utstillinger jevnlig, og korte avstander mellom de tre lokalene gjør at du kan oppleve hele "kunstløypa" på en gang. 

Se utstillingsprogrammet

My alter ego

Fagkunnskap og handel

Butikkene og tjenestetilbudene våre tilbyr fagkompetanse og service. Her finner du blant annet skreddersøm hos My Alter Ego herrebutikk, byens lengste og vakreste roser hos AmoRosa blomster og profesjonell og hyggelig service hos PaaHjul sykkelverksted. Du møter en gjeng fotoentusiaster hos foto.no hvor du kan delta på fotokurs for å få maks ut av kameraet ditt, mens makeupartistene hos Vita Exclusive hjelper deg med å finne din perfekte look i deres sminkehjørne. Til og med matbutikken vår er spesiell; Kiwi i Barcode er kåret til den beste Kiwi-butikken i Oslo, og vi tør påstå at du også finner byens blideste personell her.

Uansett bransje, fokuserer vi på kvalitet, service og håndverk.


Velkommen til Barcode!