trappeløp-barcode-bjørvika-challenge

Barcode Challenge
September 5th. 2019

Velkommen til Oslos tøffeste trappeløp! 303 trappetrinn fordelt på 110 meter tar deg til toppen av trappa. Vi garanterer en fantastisk mestringsfølelse ved målgang, med utsikt over hele Oslo.

Bli med på melkesyrefest i DNB-byggets trapp i Barcode, 5. september!

Du kan løpe som enkeltperson eller lag. Påmelding: kr 200 + kr 30 i engangslisens fra friidrettsforbundet.

PRAKTISK INFORMASJON

Sted: Wismargata i Barcode, Bjørvika 
Tid: kl. 16-18 
Henting av startnummer: Startnummer kan hentes hos Barry's Bootcamp i Trelastgata 25 den 4. september fra kl. 11-18, og 5. september kl. 11-14. Fra kl. 14.00 og utover hentes startnummer på arrangementsområdet i Wismargata.
Starttider: Du mottar starttidspunkt per sms. Starten går teamvis med individuell start. Det er 15 sekunder mellom hver løper. Om tidspunktet du har fått utdelt ikke skulle passe, er det mulig å starte via stand-by.
Garderober og toaletter: Barry's Bootcamp i Trelastgata 25 stiller garderober, dusjer og toaletter til disposisjon under trappeløpet.
Kontaktinformasjon ved øvrige spørsmål: mail@tjalve.no


LAGKONKURRANSE

Barcode Challenge er en sosial begivenhet for bedriften eller laget, og vi arrangerer derfor lagkonkurranse for fire personer eller flere. Hvis laget legger inn likt lag / klubb / bedriftsnavn i påmeldingen, vil disse få starte etter hverandre og gjennomsnittstiden på deltakerne blir brukt i lagkonkurransen. Minimum fire personer, ingen øvre grense. For å få startet samlet må dere melde på innen 29. august. De som stiller i lagkonkurransen er også med i den individuelle konkurransen.

For registration and more information:
barcodechallenge.no