Book bord

Bambus Sushi Noodles

Eksotisk og spennende, smakfullt og livlig: Dette er kjennetegn ved den asiatiske matkulturen som Bambus Sushi er stolte av å representere.
Book bord

Il Vero

Il Vero betyr ”den sanne” på italiensk, og oversatt til restaurantens konsept, handler det om å ha naturlige og gode råvarer. Il Vero Bar & Restaurant henter det beste fra Italia og Norge for å lage god italiensk mat på norsk.
Book bord

Nodee Barcode

Med et stort åpent kjøkken, god takhøyde, stilig interiør, innbydende mat og drikke, hyggelige servitører og dedikerte kokker, tilbyr Nodee Barcode en helaften av de sjeldne.
Book bord

Nodee Sky

Velkommen til Nodee SKY i 13. og 14. etasje av DNB bygget! Nyt den spektakulære utsikten akkompagnert av deilig mat og drikke.
Book bord

Stock

I hjertet av Barcode serverer Stock real kvalitetsmat i hyggelige omgivelser. Her er du velkommen enten du ønsker å nyte en uformell lunsj, en kjapp middag eller ta med deg en gruppe til et måltid med flere retter og god drikke.
Book bord

Tacopop

TACOPOP er et norsk fast food konsept med sunn og smakfull meksikansk mat, servert i en uformell atmosfære med stemningsskapende musikk til.
Book bord

Vesper Gastrobar

Vesper Gastrobar er en hyggelig og uformell møteplass, med fokus på å tilby smaksrik mat, utmerket service, godt utvalg av drikkevarer, samt musikk og underholdning av høy kvalitet.
Book bord

Vaaghals

Hos restaurant Vaaghals skal det deles, nytes, snakkes og drikkes. Vårt kjøkken byr på en møteplass mellom unike norske råvarer og gode norske og internasjonale retter.
Book bord