Barcode Challenge - Innmat Nyhetsmagasin OSU april 2016 (3)

1 trapp
303 trinn
110 meter

Landets hurtigste trappeløp, Hyundai Barcode Challenge, består at 303 trappetrinn over 110 lengdemeter og 63 høydemeter. På toppen av DNB-bygget får du en flott utsikt over Oslo, en herlig mestringsfølelse og melkesyre opp til ørene.

Barcode har vokst frem til en urban og spektakulær del av Oslo, til nytte for byens innbyggere. I Barcode Challenge tas områdets unike arkitektur i bruk ved å konkurrere opp den utvendige trappen til DNB Vest-bygget. Trappeløpet arrangeres for sjette gang 5. september, og det er forventet opp mot 400 deltakere.

- Barcode Challenge er et actionfylt løp i pene omgivelser som jeg oppfordrer alle til å teste ut. Det er tungt men fort overstått, og utfordrer både din styrke og utholdenhet, sier Matias Lavik fra arrangør IK Tjalve.


Arrangementet er tilrettelagt til å være en sosial og aktiv happening for bedrifter i Bjørvika. Deltakere fra samme bedrift eller lag får starte rett etter hverandre og det blir premiering av beste lag. Nodee Sky inviterer til Afterrun med spesialkomponert meny etter løpet, slik at laget kan samles til en hyggelig kveld sammen.


- For å komme i gang med trening etter ferien kan det være fint å gjøre det sammen med venner og kolleger, samt ha et treningsmål å jobbe mot. Barcode Challenge kan slik bidra til ekstra motivasjon til å trene, mener Lavik. En utfordring innad i bedriften kan derfor være lurt for å få med dine kolleger.  


Instruktør Amalie Skage fra Barry’s Bootcamp kommer til å hjelpe deltakere med oppvarming, tips og motivasjon under arrangementet. Hun forklarer at å variere treningen ved å også bruke trapp er fornuftig:


- Trappetrening er for alle, det utfordrer både styrke, hurtighet, utholdenhet og spenst. I tillegg er det lavere belastning for ledd enn å løpe på flatt underlag. Her er det bare å møte opp, gi jernet og nyte mestringsfølelsen på toppen av Oslo!

For mer informasjon og påmelding, gå til barcodechallenge.no