HW5A7463

Slik skjemmer du bort verdens beste mamma

Våre beste gavetips til morsdag!
De aller fleste mødre blir glade for enhver oppmerksomhet i anledning morsdagen. Vi synes det er en ypperlig anledning for å gjøre stas på alle mammaer, og deler her våre beste gaveideer.

SI DET MED BLOMSTER

Blomster er en klassiker. En vakker bukett vil som regel alltid gjøre susen, i tillegg står den en stund, slik at mor i huset får nyte synet over lengre tid. Hos AmoRosa har de nydelige roser i flere farger. I tillegg er de ansatte i blomsterbutikken kløppere i å lage spesielle buketter med særpreg (bilde over). 

BESKYTT ØYNENE I VINTERSOLEN

En liten uke etter morsdag, er det vinterferie. Er planen fjelltur med familien, er en sporty gave tingen. Solbriller for å holde UV-strålene unna i solveggen er en omtenksom gave, mens fargerike sportsbriller er supre å gi til en sporty mor.  Synsam i Barcode har en stor sportsavdeling. 

_DSC3108a

SKJEM HENNE BORT MED EN VELVÆREBEHANDLING

En snill mamma fortjener en behagelig alenestund av og til! For en avslappende og oppfriskende opplevelse, er massasje eller ansiktsbehandling tingen. Hos Best of You kan du skjemme bort moren din med flere forskjellige behandlinger.

Foto.no butikk (3) 7

TA VARE PÅ MINNENE

Gi en gave som bidrar til å forevige minnene dere skaper sammen. Jo da, litt klisjé er det, men et bruksvennlig kamera er der med dere; på middag, i skibakken eller på ferie. Hos Foto.no er de eksperter når det gjelder fotografi, og her finner du alt fra enkle kompaktkameraer til avanserte speilreflekskameraer.

 

HW5A7510 siw vita exclusive

NY DUFT

Det er ikke altfor lenge til våren banker på døra, og en ny, frisk parfyme er en ypperlig gave til mammaen som har alt. Du møter Siw (bildet over) i Vita Exclusive Barcode, og hun hjelper deg gjerne med å finne duften som passer perfekt til moren din.

GAVEKORT

Fortvil ikke dersom moren din sjelden ønsker seg noe! Barcode har gavekort som kan brukes til alt fra blomster og hudpleie – til restaurantbesøk. Og det bringer oss til vårt aller siste gavetips: kombinasjonen tid og mat. Gi din mor muligheten til å tilbringe tid med deg, og ta henne med på en av Barcodes mange serveringssteder for en uforglemmelig opplevelse.

Vi i Barcode ønsker alle mødre en fantastisk morsdag!

_DSC0410a (1)