_DSC3108a

Nyt pleie og luksus i Barcode

Lengter du etter å senke skuldrene med en massasje, freshe deg opp med ny frisyre eller finne igjen treningsgleden? Barcode byr på alt dette samt et rikt og variert tilbud innen velvære-, skjønnhet- og helse.

Velvære

Best of You er Barcodes egne velværeklinikk og byr på et rikt sortiment av behandlinger for både kvinner og menn. I innbydende og avslappende lokaler, kan du nyte både massasje, hud-, hånd- og fotpleie. Klinikken tilbyr også laserbehandlinger, tannbleking, medispa, voksing og styling av vipper og bryn. Et profesjonelt og vennlig team bestående av kosmetiske sykepleiere, terapeuter med ulike spesialområder og hudpleiere, sørger for at du får en behagelig opplevelse i trygge omgivelser.  Best of You kan også friste med fantastiske hudprodukter, som Elixir og Babor.

_DSC3257a (1)
_DSC3212a
_DSC3744a
_DSC3439a
_DSC3678a

Skjønnhet

Ingen unnskyldning for å ikke se sveisen ut i Barcode! Våre to frisørsalonger På Håret og Lean Studio gir valgmuligheter tilpasset ulike behov. På Håret vant utmerkelsen «Årets frisørkonsern» i 2017, og salongen tilbyr frisørkunnskaper på høyt nivå. Hos Lean Studio får du rask, god service, slik at du du kan få tid til en hårklipp i lunsjen.

I Dronning Eufemias gate tilbyr butikksjef Siw hos Vita Exclusive de mest eksklusive merkevarene innen sminke og parfyme. Som utdannet makeup-artist, hjelper Siw deg gjerne også med å finne din look i butikkens eget sminkehjørne.

dsc0829

Helse

Treningsglede i hele Bjørvika! Det er målet for alle de ansatte hos Elixia i Barcode. Treningssenteret er toppmoderne med flotte fasiliteter, treningsrom og alt du trenger av apparater. Elixia byr også på et unikt tilbud til deg som jobber, bor eller passerer Bjørvika hver dag. 

Enten du trener eller ikke, kan mange timer daglig foran pc-en gi stiv rygg, noe terapeutene hos Klinikk for Alle kan hjelpe deg med. Her får du behandlinger fra blant andre fysioterapeut, kiropraktor, lege og naprapat.

Barcode har også sitt eget apotek i Trelastgata. Farmasøytene på Vitusapotek er alltid beredt til å ta imot din resept, og de gir god rådgivning om produkter som kan lette dine helseplager.

I Barcode kan du alltid nyte et velfortjent pusterom i hverdagen.

Se film om velværetilbudet her: